New moon scener.

Hur mycket längtar man inte efter New moon filmen? 
Heta kyss-scener och en Rpatz utan tröja, GRRRRRRRAUOW!
För mer bilder; TWILIGHT SWEDEN


Bella ska stoppa Edward för att visa sig i solljuset.


Het, het, HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!

BOTOX-KISSIE!

Hon ska inte bara ha löshår, lösnaglar, operera tuttarna och försöka på bantningsmedel. Nej Alexandra "Kissie" Nilsson kör på botox vid 18 års åldern! PERFECT U GO GIRL!
Förresten, varför ska hon banta när hon är SÅ JÄVLA NÖJD MED SIN KROPP?
Försök inte lura oss shemale, vi inga konster tål.


LÅNAD AV KISSSSSSSSSSIIIPISSI!

Rob <3 Kristen

Som vissa av er vet så håller de på att spela in New moon nu i Italien. Igår kom Kristen Stewart och Ashley Greene dit. I alla fall så var Kristen och Robert Pattinson ute på en romantisk middag tillsammans, utan Kristens pojkvän. Wheeeeeeeeeere is he? Det sägs också att Kristens pojkvän ska vara väldigt avundsjuk på Robert... Inte konstigt, vem vill inte ligga med en het vampyr? Inklusive (EXKLUSIVE) Kristen Stewart!

" BIIIIIIIIIIITE ME ROB!!!!!! RIGHT NOOOOOOOOOOOOW! "


Robert och Kristen på resturang i Italien. C U T E ( Bild lånad från Twilightmovie)

Katrin <3 Bingo

Det svenska (och oväntade) paret på allas läppar. Nämligen Katrin Zytomierska <3 Bingo Rimér!! Trodde från en början inte mina öron när jag fick höra att de är ett par. På riktigt.

Känns lite grann som ett PR-trick. Eller vad tycker ni? Jag tycker det känns lite oseriöst.... Men vem vet! De kanske gifter sig och skaffar barn en dag.. Högst troligt..


Och justja, han tatuerade in hennes namn. Men han hade iofs fler av tjejers namn på armen. Dock överkryssade.


Bild lånad från Katrins blogg

Fuck you right back!


Här kommer en ny, fin, liten kategori där vi kan svara på patetiska kommentarer. :)



"Anonym om..
hahahah ska det här vara en skvallerblogg? ni sätter kissies huvud på en smurf? sluta lek så överlägsna och leta skvaller istället?"

För det första,  var det sista en fråga eller ett påstående? Lär dig stava gumman/gubben.
Och för det andra, har vi enbart satt kissies huvud på en smurf? Är det vad bloggen handlar om? Ha ha.
"sluta lek så överlägsna och leta skvaller istället?" - svar; JAHAAAAAAA!! Sen när sa vi att vi var överlägsna er? Sluta moppsa upp dig din jävla tönt. Ha ha. Leta rätt på en annan blogg om det inte passar.

I KNOW U LOVE US, XOXO

Sexstund

Här kommer lite frågor och svar från en ungdomstidning! Hoppas ni hittar något läsvärt.


Ont efter sex

Hej! När jag och min pojkvän har sex har det börjat göra ont när han ska ta in den, och det känns också ibland när vi har sex. Efteråt gör det ont, speciellt när jag kissar svider det. Det känns som skavsår liksom och ibland kliar det. Jag har även flytningar. Vad kan det bero på? Har inte märkt något innan och vi har varit tillsammans ett år så jag tror inte att det kan vara någon könssjukdom?
"Mig"

GLÖD svarar:

Hej!
De bekymmer du beskriver är mycket vanliga. Oft ast beror det på att unga par har bråttom med att ha samlag. Man är så tänd och hjärtat och hjärnan och killens kropp är redo för samlag, men inte kvinnans underliv. En tjej måste vara våt och uppsvälld i sitt sköte för att underlivet ska tåla de påfrestningar som ett samlag innebär. Annars kan det bli små sprickor i slemhinnan och det gör ont och svider eft eråt. Ett samlag ska vara skönt. Om det gör ont är något fel. Du och din kille
behöver även ha bra hångel så att dina slemhinnor i skötet blir redo. Till det behövs tid. Stress är sexets värsta fiende. Men du behöver först få ditt underliv omsett av en läkare eller barnmorska. Jag tror inte att det är något allvarligt fel. Ofta blir tjejers underliv torra av tvåltvätt och rakning. Barnolja är bra som tvättmedel och för insmörjning. Det kan även bli aktuellt att testa dig för sexuella smittor. Du vet vad du har varit med om men du kan aldrig veta vad dina partner har varit med om. Så sök upp din ungdomsmottagning och berätta om dina besvär.
Hälsningar, Inga-Lill


Jag spricker vid sex

Hej.

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart två år. Sexet är jättebra, det är bara ett problem: jag spricker nästan varje gång och har gjort det från början. Förut har jag inte brytt mig om det så mycket, men nu börjar det störa mig. Jag förstår inte vad det beror på, jag älskar sex och blir jättekåt och våt varje gång. Jag har hört att p-piller kan göra slemhinnorna ömtåligare, stämmer det? Vi har även testat att inte ha samlag på 3-4 veckor, men det hjälpte inte heller.

Snälla hjälp, jag vill verkligen inte tappa min sexlust då det är bland det bästa jag vet!

/En som behöver svar

GLÖD svarar:

Hej!

Du har ett bekymmer som många unga kvinnor har, sprickbildning i underlivet. En förklaring kan vara att det inte räcker med att kvinnan blir våt. Skötet måste också bli uppsvällt. Då uppstår en mjukhet och en elasticitet som behövs för att inte slemhinnan ska gå sönder.

För en del tjejer kan det ta tid och många par har för bråttom med själva inträngandet. Hjärtat och hjärnan är så tända och vill så gärna men kvinnans sköte är inte redo.

P-piller kan också ha betydelse. Om du har ett p-piller som består av mycket gulkroppshormon kan du byta till ett som innehåller mer östrogen, som stärker slemhinnan.

Jag föreslår att du provar dig fram. Kan du sluta med p-piller ett tag och se om det blir bättre? Eller byta till en annan sort? Använd heller inte tvål i underlivet. Prova i stället att använda barnolja morgon och kväll under en längre tid.

Ibland kan sprickorna faktiskt bero på en sexuell smitta, HPVvirus. Den kan i så fall behandlas. Som du ser finns det hopp.

Lycka till
Inga-Lill


Kan inte låta bli att se på porr

Jag är en kille på 16 år. Jag har en flickvän som jag älskar mest av allt i hela världen. Men nu kommer problemet. Jag har lovat henne att inte titta på porr, annars dumpar hon mig och det vill jag absolut inte. Hon ser det som otrohet. Jag ljög för henne om det en gång och hon kom på mig. Men nu har jag börjat kolla igen :( Jag vill verkligen inte. Snälla hjälp mig, jag vill så gärna behålla henne.
/Behövande

GLÖD svarar:

Hej!
I en relation måste man acceptera att den man är ihop med också har ett eget sexliv som handlar om fantasier, onani och saker man tänder på. Sådant ska man inte behöva berätta om för sin partner, om man inte vill. Annars blir det som om man helt äger varandras sexualitet. Det är inte schysst och det kan kväva relationen. Om din fl ickvän tycker att ditt porrtittande är otrohet så behöver hon kanske prata med en professionell person om det och få hjälp att reda ut de tankarna. Men kanske tycker hon att porr är kvinnoförnedrande och blir ledsen över att du gillar det? Det kan också vara så att en persons porrtittande påverkar det gemensamma sexlivet negativt. Kanske din tjej känner så? Då är det viktigt att du funderar över ditt porrtittande och att ni pratar om det. Det är också viktigt att hon inte behöver ta del av porren, att du tittar när du är ensam. Eller kan det vara så att du tittar väldigt mycket på porr och att det känns tvångsmässigt? I så fall kan du få hjälp hos kuratorn på ungdomsmottagningen. Ett sådant samtal kan vara bra för dig, för att reda ut hur du ska göra.
Hälsningar Sandra


Han kom inte in

Jag är en tjej som har en underbar pojkvän och vi har snart varit tillsammans i tre månader. Vi är båda oskuld och för några dagar sen skulle vi ha sex för första gången. Problemet var att jag inte var tillräckligt kåt, så han kunde inte få in den. Varje gång vi försökte kändes det som om penisen böjdes. Han pullade mig ett antal gånger men ingenting funkade. Vad är det för fel på mig? Är jag för trång? Jag vill inte att han ska känna sig misslyckad eller något sånt!
/Anonym

GLÖD svarar:

Hej!
Det är inte något fel på dig, och din kille är inte misslyckad. Det handlar troligtvis om det du själv skriver. Du, eller ni båda, var inte så kåta och då är inte kroppen redo för samlag. Det är inget fel på en för att man inte blir kåt varje gång man vill det. Sådant kan man inte styra över. Om man provar att ha samlag för första gången kan man bli nervös. Då är det vanligt att kåtheten inte riktigt kommer igång. Om man inte är kåt är slidan ganska trång och torr och då är det svårt att ha samlag och det kan göra ont. Kroppen är helt enkelt inte redo just då. Är man riktigt upphetsad så blir slidan vidgad, djup, svullen och våt och då kan det gå bra att ha samlag. Om en kille inte är superkåt kan ståndet bli mjukare och då böjer sig penisen om man försöker ha samlag. Om ni provar att ha samlag när båda är riktigt upphetsade, kanske när ni har hånglat och smekt varandra länge, så kommer det troligtvis att fungera bra. Prova försiktigt. Avbryt om det inte känns bra. Hälsningar Sandra


Vill inte ha det i munnen

Hej! jag är en tjej och jag undrar bara två saker. Snälla svara. Hur gör man för att inte få utlösningen i munnen vid oralsex? Går det att undvika även om killen inte har kondom? Jag vill att han ska få orgasmen av oralsex men jag vill ändå inte få utlösningen i munnen?

Y

GLÖD svarar:

Hej Y! Det man gör är att man kommer överens om sånt här. Du får alltså prata med din kille om att du gärna ger oralsex men att du inte vill ha sperma i munnen. När det blir skönare och skönare för honom och han är väldigt nära orgasm får han säga till på nåt sätt, till exempel säga "nu" eller ge nåt tecken. Då vet du att det är på väg och då kan du vara beredd. Den absolut sista stimuleringen får då ske med exempelvis handen i stället för munnen. Det kan behövas ett par gångers övning men sen går det smidigt.


Problem när jag blir upphetsad

Hej, jag är en kille med ett litet problem. Det är jättepinsamt, jag har inte berättat det för någon. När jag blir upphetsad (kan vara av att jag ser en snygg tjej och tänker på henne naken) så blir jag skitnödig. Det kan ju skapa lite problem. Det händer såklart alltid när jag vill onanera. Sen efter jag varit på toa så är jag ganska avtänd. Det är ju inte så farligt nu, men när jag till slut ska ha sex är det nog inte så kul. Snälla säg vad jag ska göra.

PS. Jag har testat att gå på toa innan jag onanerar men det funkar inte.

Axa


GLÖD svarar:

Hej Axa

Det du beskriver kan ha en enkel förklaring. Det är nämligen så att den undre av de tre svällkropparna i penis som i sin främre del bildar ollonet går ända bak till ändtarmsöppningen.

Om du känner på området mellan pungen och ändtarmsöppningen kan du känna att det är betydligt hårdare där när du har erektion. Det tryck som den blodfyllda svällkroppen åstadkommer mot ändtarmen kan nog tolkas av tömningsreflexen i tarmen som att det är dags att gå på toa. Detta kommer mest troligt att lösa sig av sig själv och att din kropp med tiden blir bättre på att tolka de olika signalerna. Till dess är det ju viktigt för dig att veta att om du varit på toa innan så kan du strunta i skitnödigheten och eftersom du vet att det är falskt alarm behöver du heller inte avbryta någonting.

Hälsningar Stefan

Mycket oskulder.
Haha den sistnämnda var lite rolig...


GUESS WHO

Vem är kändisen som flashar? Rätt svar får länk här på bloggen!
Ledtråd; LEAVE BRI**** ALONE!!!!


Barbie

Fuck alla blondiners *host gult host* teori om att "blondes have more fun" och "jag är snygg för jag är blond" yada yada yada. We've heard them all. Vissa har snyggt blondt hår, slingit är somrigt och så, men de som har gult, slitet hår med hårförlängning *ryser*. IUH! Ni vet nog alla vilka jag pratar om. Och allt snack om att "JAG ÄR BARBIE I'M SO PROUD"!
1980 ringde. De vill ha tillbaka sitt fula gula hår.


Det är hett att va brunett!


White-trash.

Kobent = Desssssi?


Visst är hon kobent? Iallafall lite (not.. MYCKET)

"Kossorna, kom då. KOOOOOOOOOOOSSORNA, KOM DÅ!"
Muuu alá DESSIPESSIMESSI.


XOXO

BB

FAKE-Bella


REAL-Bella

Lika som bär?



 
Ful-Kissie?                                                                 Gammel-Smurfen?

Man ser knappt någon skillnad! SO CUTE!

En liten hälsning till PAOWAOW /hemlig beundrare



" Hejsan PAOWAOW! Jag är en liten P/F12:a som letar efter cigg. Jag har aldrig rökt i hela mitt liv och vet inte heller hur man får tag på CIGGILIGGI men jag måste DESPERAAAAAAAT HA AZZÅH!  Jag har dragit munbloss från kompisarnas cigg och brukar se hur de coola, äldre står och röker. Du är min förebild för du solar så mycket så du får cancer, röker så mycket så du får cancer, färgar håret till dess att det ramlar av och slickar snopp så du får cancer. ILY!"

VARNING: SNYGGA SKOR!

Kommer ni ihåg dessa sjukt snygga skor som Kenza så desperat letade efter?
Som var slutsålda direkt och knappt gick att hitta?
Då kan vi säga så här; Vi har hittat klonerna till de skorna!!(!!!!!!)



Kenzas sjukt snygga skor..... Dööör...

Här kommer klonerna!

 
Visst är dem sjukt snygga? Och lika? Tyvärr så får man själv sitta å dreggla över dem ett tag till.... GE....MIG....

För 849:-  (+frakt) så blir dem dina!!! Finns på Melba.se

Klack: 12 cm
Platå framtill: 2 cm


stl:
35: 22.5 cm
36: 23cm
37: 23,5 cm
38: 24 cm
39: 24, 5 cm

XOXO


MTV Movie Awards 2009

Nu kan ni gå in på MTV Movie Awards hemsida och rösta på eran favorit! Du kan bland annat rösta bland; Best female/male performance, best kiss, best WTF moment, best fight med mera.

Du kan rösta fram till den 27:e maj. Du måste bli medlem på hemsidan och sedan rösta! Det kostar ingenting.

MTV Movie Awards visas på söndag den 31:a maj klockan 21:00.

SÅ KOM IGEN NU, VEM VILL NI SE PÅ SÖNDAG FÅ EN BUNT MED PLASTPOPCORN?
Klicka på bilden till höger för att ta dig till MTVMA.

 


XOXO


.


Officiell hemsida för New moon.

Till alla Twilight-fans därute; Nu finns det en officiell hemsida för New moon filmen.
Klicka häääääääär för att ta dig dit!


Lite info; New moon har även biopremiär i Sverige den 20:e november 2009. (Oftast brukar USA komma ut med filmerna innan men nu får vi samma release datum). Otroligt spännande! Tycker mycket om böckerna och Twilightfilmen.

Den tredje filmen Eclipse sägs komma på bio den 13:e juni 2010. Dock är inte detta säkert.

Vill ni ha mer info eller bara kolla runt lite om Twilight/New moon/skådespelarna så kan ni besöka sveriges officiella hemsida : http://www.twilightsweden.se/


Hamster alá Kissie

sweet kiss in tha morning....


Hamster eller Alexandra Nilsson? ( bild lånad från whatthafukk)

BB GOES...

... SBN FJÅÅÅRTIZ!
Vår alldeles egna Blondinbella.

Bilder lånade från någon whatthafukk.

Cat-fight between; Kisse och Bert!

Nu åter går vi till det otroligt roliga ämnet: I-hate-Kiss(ie)
Som ni vet så anklagade Alexandra Nilsson Christoffer "Bert" Rahlenfeldt för att vara en stalker som försöker få uppmärksamhet genom henne. Vilket givetvis kan stämma. Men hon ska inte säga något, för hon skulle nog inte ha något emot att "rida på någon annans rygg"

Hon anklagade honom i bloggen med detta inlägg:

Klart som fan att han ville ha uppmärksamhet! Och han är lite *host* fjortis av sig... (Kan killar vara fjortisar?????)
Kolla bara in denna bild...

Jaha okej!

Iallafall så svarade han i sin blogg med detta inlägg:

Fuck you right back Kissie!

jag tror inte hon hade något emot att umgås med honom. Hon ska bara ha en jävla massa uppmärksamhet och provocera andra. Ha ha. Men båda är töntiga.


Som man bäddar, får man ligga!

Buhuuuuuuuuuuuuuu Dessiiiiiiiis blogg är nerlagd! VAD SKA VI TA OSS TILL MÄNNISKOR?

Anledningen till detta var för att hon tydligen hade provocerat för mycket. Ha ha. Som man bäddar får man ligga, sa en smart människa någon gång!

EXTRA NEWS DAM DAM DAM:

Desssiiis "bästis" PAOWAOW vägrar länka hennes nya blogg. Hon skyller på att Dessi aldrig länkade hennes när hon kom hem från thailand. Men de älskar varandra ändå.





DESSSSSSSSSSI DO NOT LEAVE US!

Va in i helve....

Okej, nog finns det roliga, sorgliga, fina, tråkiga och läskiga bloggar. Det finns lite av allt. Men det här var fan det sjukaste jag har sett. Vad personen försöker få fram med denna bloggen har jag fanimej inte en susning om, men det är rent ut sagt bara jävligt äckligt att lägga ut dessa bilder. Nog kan man starta en sexblogg, men en privat porrsida är väl att ta i. Jag tänker inte länka denna människa, antar att det är det den vill.

Antar att det är en kåt liten f/p93:a som sitter och kåtar upp sig på sin egen blogg och försöker få uppmärksamhet. Iuh.


Klart de kan skriva om sex. Men printa förfan inte av porrsidors bilder och lägg in i bloggen.

Jag tipsar er här om en bra sex blogg. Emmys sexblogg heter den. Googla det.
XOXO

GUESS WHO!

Där var det en brud som var riktigt snabb! Och det rätta svaret var; Adriana Lima!

För er som gillar Pernilla Wahlgren så är detta en perfekt blogg för er!!!

---------------------> pernillawahlgrenfanblogg.blogg.se <-----------------


Här kom hela bilden! SÄXY


GUESS WHO!

Gissa vem kändisen är! Den som svarar rätt blir länkad.

Ledtråd; Victoria Secret.


SAY: CHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESE!

CHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESE

Gladiatorskor/sandaler.

Ingen, och då menar jag INGEN har väl missat att i sommar så ska ett par gladiatorskor/sandaler finnas på allas fötter? (Killar borträknade i detta inlägg, srry) Nej, det tror jag inte någon har missat.



Bruna, svarta eller tan-färgade. Det är så snyggt! Alla dessa skor kommer från Nelly!
PS: GG Favorit! = GossipGirls Favorit!


Skorna från Nelly.com är extremt lik dem som Sara Jessica Parker bär!

Sjukt snygga........ Jag dööör

Grymma. Men något jag själv skulle traska runt i? Vet ej.....

XOXO GOSSIP GIRLS!

Lika som bär?




Vem är vem? Chris Crocker och Heidi Montag skulle lika gärna kunna vara enäggstvillingar! C U T E

Eurovision song contest!

Idag missar ni väl inte Eurovision songcontest? Själv så tycker jag att alla låtar är kassa. Allt är alltid lika dåligt. Och Sverige la fram fel låt, igen. Suck.

Det här är typ höjdpunkten på året för alla no-lifers. Jag har aldrig varit särskilt intresserad. Abba skulle ha vart med, igen. Då jävlar.

Får väl sitta där framför TV:n med nära och kära och beklaga mig över hur dåliga alla bidrag är.

på bild: Malena och Agnes.

De lyckas igen!!!!!!

Hej älsklingar!

Vi startar denna nya bloggen med ett trevligt litet inlägg om två populära f95:or; jag talar så klart om Dessie och Paow! (applåder)

Många använder hårförlängningar idag, vilket är snyggt så klart. MEN man måste kunna använda de på rätt sätt också. Så att man inte får en annan hårfärg, att det ser helt ojämnt ut eller att man bara ser var håret är fäst.
D och P har iallafall lyckats, igen. JAG MENAR MISSLYCKATS! Herregud ... Jag finner inga ord. Eftersom bilder säger mer än tusen ord, så får dessa bilder tala för sig själva.


Dessie<333333333333333


Paow<3333333333333333333333

Det bästa är att de gjorde de i ett och samma inlägg..... cuties!
(För er som inte hittar hårförlängningarna eller är färgblinda, kolla i hjärtformerna)


LOVE U GUYS!

Remember?

Remember us? Såklart ni gör!

Tidigare hade vi bloggen http://gossipgirlilicious.blogg.se , men byter dock till den här. Då kan ni hitta oss lättare! Underbart ellerhur? Ja, det är det verkligen!

Gotta er i våra underbara inlägg här på Bullzhit, mycket nöje.

XOXO gossipgirls


Run fatboy, run!

RSS 2.0